bryllupsfoto

 
 
 

FOTOGRAFERING BRYLLUP

 

For de fleste så er bryllupsdagen en av de viktigste dagene i ens liv , la oss bidra til å gjøre dagen uforglemmelig og bevare minnene. Vi fanger øyeblikkene, så senk skuldrene og nyt dagen deres. Fotograf Eidsmo har eksistert i over 50 år og har noen av Trøndelags og kanskje landets beste fotografer. Vi har fotografert over 1000 fornøyde brudepar, så la fotograferingen bli en pause i en hektisk bryllupsdag og slapp av og mor dere ;-) 

Vi følger alltid med på det som er i ” tiden” , mestrer alle stilarter og tilbyr alle typer produkter. Kom innom oss å se våre unike spesial importerte design albumer . Personlig design med cover , box med cover til deres album , pocketbøker etc. , uendelig mange muligheter. Denne designer vi spesielt for dere . Disse albumene er ordentlig innbundet , og må ikke forveksles med brudealbumer hvor bildene blir limt inn side for side. Ta gjerne kontakt for dine spørsmål eller for å sette av dagen deres. Vi hjelper dere gjerne og ingen oppdrag er for store eller små. De fleste setter av dagen 8-12 mnd i forveien for å sikre seg at vi har ledig fotograf. I forkant av fotograferingen har vi alltid en planleggingstime med brudeparet. Der lytter vi til deres ønsker,kommer med tips,presenterer alle valgmulighetenen, planlegger fotograferingen og ikke minst blir litt kjent med hverandre.

DE FORSKJELLIGE PAKKENE:

Heldags fra kr 14 000,- 
Her møtes vi gjerne under friseringen/pyntingen og følger dere helt til middagen. Så her er alt inkludert.

Vielse fra kr 2500,- 
Vi ankommer litt før vielsen for å ta bilder av den nervøse brudgommen og når bruden ankommer. Der fanger en virkelig følelsene. Videre følger vi vielsen der vi får tatt en del flere forskjellige bilder enn noen annen gjest, da vi har muligheten til å bevege oss litt rundt og få forskjellige vinkler , fange øyeblikkene og situasjonene som skjer under seremonien. Avslutter med bilder på trappa eller eventuelt i det dere drar i lånt eller egen fin bil.

Standard fra kr 6000,- 
Sett av 1-1,5 timer for selve fotograferingen enten det er utendørs på valgt sted eller inne i vårt studio . Her jobber vi mer med dere og setter litt føringer og instruerer litt mer. De fleste blir litt usikre på hvordan de skal føre seg, men dette ordner vi, så bare slapp av og nyt hverandre. Før eller etter vielsen som dere ønsker

Enkel fra kr 1900,- 
30 minutter i vårt studio hverdager. Kun brudeparet.

Profilprogram
Vi designer ditt personlige innbydelseskort, sangomslag og bordkort. La det gå en rød tråd fra innbydelse til takkekort.