Konfirmasjonsfoto

 
 
 

FOTOGRAFERING KONFIRMANT

 

Dagens konfirmanter vet hva de vil. Litt mer avslappet, røft og stilig fenger dem som regel mer enn bunad og det tradisjonelle. Men hvorfor ikke begge deler?

Bunad / dress , hverdagsklær, sportsantrekk eller annen form for hobbyer. Klassisk, moderne, tøft . Ute / inne. Farge / sort-hvitt.

Kanskje helst litt av alt, vi gir dere valg mulighetene. Med til sammen over 50 års erfaring har vi god erfaring til å hjelpe dere med dette.
Vi kan lys, komposisjon, teknikk. Vi finner/anbefaler de beste stedene å fotografere, og ikke minst har vi evnen til å kommunisere slik at vi får en avslappet situasjon under fotograferingen .

Det er ikke så enkelt for alle ungdommer å møte opp til fotografering , men vi skal være med på å få dette til å bli en morsom opplevelse. Mange tar også familie/søsken bilder samtidig med konfirmant fotograferingen. Spør oss om råd. Vi gleder oss til å hjelpe dere. Visningstime er selvfølgelig inkludert.

TIPS:

Møt opp i bunad/dress-slik at dere vet at alt er med. Litt kjedelig om søljen eller skjorta mangler. Hverdagsklær kan gjerne være litt typete, vis oss hjem DU er:-) Skal hobbyen være med på bildene, bør alt av utstyr være med. Spiller du hockey, så bør hele utrustningen være med.